180 participants en el torneig de futbol del 20è Memorial Martí Orive

0
657

Després de l’inici el dissabte del 20è Torneig de Pasqua PAIDOS 2017 Memorial Martí Orive amb la Trobada d’Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals, arribava el torneig de Futbol diumenge.
Un total de 180 participants de 14 Equips de les categories Escola de Futbol i prebenjamí van omplir el Camp de Futbol Municipal de Sant Fruitós de Bages. Podeu veure més imatges al facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Van participar jugadors del FC Fruitosenc A i B, de la Pirinaica, de l’ONG Diapo, de Sallent, del SFEF Verd i Blau, de Castellbell, de Castellgali, de Balsareny i del Minorisa. El guanyador de la categoria prebenjamí va ser la Pirinaica.

Tots els participants van obtenir premis. La medalla i el trofeu de la trobada el cedia l’Ajuntament Sant Fruitós, i Aneto i Coca-Cola, també van col·laborar. El 20è Torneig de Pasqua PAIDOS 2017 Memorial Martí Orive, organitzat per l’escola Paidos, amb el suport de la SFEF i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, acaba avui a la tarda al pavelló d’esports.

Imatges cedides per Jaume Ambròs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here