Activitats solidàries aquest cap de setmana a Sant Fruitós

0
227
Els beneficis de les dues activitats aniran destinats a la Fundació Althaia

 

Sota el nom Música contra el càncer, es durà a terme aquest dissabte, de les 5 de la tarda i fins a les 10 de la nit, a la discoteca Monn’s de Sant Fruitós una sèrie de concerts solidaris amb les actuacions d’Armando Erenas i Berta Sala, Eva Romero, Xavier Ricarte, Cèlia  Vila, Joan Llamas Band i Rebel Notes. 

La col·laboració per entrar als concerts és de 10 € i els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta. 

L’organització va a càrrec de la discoteca Monn’s i IPA Bages i la recaptació anirà destinada a l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.

 

 

Per diumenge hi ha prevista una Caminada solidària de 8 km amb inici a les 10 del matí del Parc de l’Agulla i arribada al Mas de Sant Iscle amb festa final. El preu de la inscripció és de 5 € i tota la recaptació anirà destinada íntegrament en benefici de la Fundació Althaia per a la millora de l’atenció a la infància i adolescència.

L’acte està organitzat per ARFE Consultors amb motiu dels seus 50 anys. També hi col·labora del Grup Excursionista Posa’t en Marxa de Sant Fruitós de Bages entre altres.

Les inscripcions es poden fer en línea:  https://www.dsport.cat/ca/fitxa_cursa.php?id_cursa=582 i inclouen la polsera, avituallament i fi de festa amb DJ i pica pica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here