Ambient més fresc, tarda inestable

0
239

DAVID COMAS | ONA BAGES. Aquesta passada matinada ens ha creuat una línia de tempestes que a viatjat de sud-oest a nord-est, escombrant la nostra comarca. Els registres més destacables durant l’episodi han estat els següents: Sallent 15 mm, Sant Fruitós 13 mm, Manresa 11 mm, El Serrat de Castellnou i Santpedor 9 mm.

Ens hem llevat amb un cel força ennuvolat, temperatures entre els 15 i els 16 °C i amb un vent de mestral que bufa entre els 10 i els 20 km/h donant sensació d’ambient fresc. De cara a mig matí i migdia tindrem força més ullades de sol i esperem que avui les temperatures màximes se situïn entre els 24 i els 25 °C a la comarca. De cara a la tarda poden créixer nuvolades i algun xàfec o tempesta és ben probable, tot i que serien de caràcter aïllat.

Per demà dijous esperem un temps més tranquil, això sí, molt més fresc al matí, ja que alguns valors poden acostar-se als 10 °C a molts punts, tot i l’ambient assolellat de demà les temperatures màximes no creiem que passin dels 23 o 24 °C.

Foto: Llampec aquesta passada matinada des del Serrat de Castellnou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here