Aprovades 30 actuacions de millores en les instal·lacions d’aigua i clavegueram

0
37
Actuacions en el clavegueram i la xarxa d'aigua. - Foto: Aj. de SFB
Actuacions en el clavegueram i la xarxa d'aigua. - Foto: Aj. de SFB

En total s’hi destinaran uns 270 mil euros. Aquestes actuacions de millora de les xarxes de serveis de titularitat municipal són gestionades per l’empresa Aigües de Manresa, que actua com a servei i mitjà propi de l’Ajuntament.

En el cas de la xarxa d’abastament d’aigua, l’import total és de 180 mil euros i s’hi faran un total de 23 treballs. Principalment es tracta de renovacions de canonades i valvuleria en mal estat de les urbanitzacions de Pineda de Bages, Brucardes i també del nucli urbà. D’altra banda, es procedirà també a la reposició i millora de diversos elements de les estacions de potabilització d’aigua potable i dels dipòsits de regulació i reserva.

Pel que fa a la xarxa de clavegueram, l’import total per 7 actuacions és d’un 91 mil euros. Els treballs que s’hi duran a terme són reposicions d’elements de la xarxa de clavegueram i una millora de la xarxa de drenatge d’aigües pluvials del carrer Poal de Pineda de Bages. Algunes de les obres contemplades ja han començat i, en alguns casos més urgents, ja s’ha finalitzat l’actuació. 

El cost de les obres són finançades a través de la facturació dels usuaris dels serveis, mitjançant les tarifes d’abastament d’aigua potable i clavegueram que s’aproven anualment a través de les ordenances fiscals corresponents.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here