Aquest dijous a la tarda es celebra el ple ordinari de febrer de l’Aj. de Sant Fruitós

0
95

Aquesta tarda hi ha ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a partir de les 6. Finalment el plenari es celebrarà a la sal de plens de l’Ajuntament, després que la sessió ordinària del gener es celebrés a la Biblioteca Municipal.

En el ple d’aquesta tarda, en un principi, no hi consten mocions ni propostes. Es farà l’assabentat de la xifra de població, després d’haver revisat el padró municipal d’habitants, es materialitzarà el canvi de portaveu de Gent Fent Poble, la regidora Ingrid Bonells substituirà a l’actual portaveu, Xavier Racero. S’aprovarà la modificació de l’ordenança municipal reguladora dels mercats de venda no sedentària i també es tractarà l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança amb proposta sobre tinença de gossos per incorporar-ho a l’ordenança vigent.

L’Ajuntament convoca un ple extraordinari per debatre l’aprovació inicial del POUM
El nou planejament urbanístic, que va començar a tramitar-se ara fa 2 anys, arriba a la seva proposta inicial.

Per altra banda, el proper dimecres 6 de març, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages convocarà un ple extraordinari per tal de debatre l’Aprovació Inicial del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). La sessió es durà a terme a partir de les 7 de la tarda a la sala de plens de l’ajuntament.
En les setmanes posteriors al Ple també es realitzarà una sessió informativa oberta a tota la ciutadania per tal de donar a conèixer el document, trobades amb els diferents sectors implicats i es preveuen diferents taules rodones per a tractar el Pla des de les diferents vessants implicades.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here