Bernat Bernabeu, escollit 1r Fadrí de la Catalunya Central

0
577

La Pubilla i l’Hereu de Navarcles, Laia Medalla (2000) i Bernat Bernabeu (2001), han estats escollits aquest dissabte a Avià (Berguedà) primera Dama i primer Fadrí de la Catalunya Central 2018.

Els representants navarclins, en el seu discurs d’agraïment, van mostrar-se molt “orgullosos i contents” per poder representar les comarques de la Catalunya Central. També van agrair al regidor de Cultura, Eduard Blanco, i als delegats del Pubillatge de Navarcles, que els van acompanyar tot el certamen. Ambdós, doncs, agafen aquest relleu amb ganes i amb la voluntat de fer-ho el millor possible.

Bernabeu, a més, afegeix que és una “gran sorpresa” que puguin fer-ho junts, amb la seva pubilla. I que ho encaren amb “honor” i “moltes ganes” de seguir coneixent molts indrets i molta gent al llarg d’aquest any que tot just ara comença. Escolteu-lo:

Pel que fa als seus companys, la Pubilla i l’Hereu de la Catalunya Central són Anna Rovira, de La Pobla de Llillet, i Albert Colell, de Solsona. També els acompanyaran al llarg d’aquest any la segona Dama, Elvira del Pozo (Piera) i el segon Fadrí, Roger Riera (Navàs).

Tots sis han estat escollits d’entre 15 pubilles i 11 hereus que, al llarg de tot el matí, van participar als exàmens escrits i orals davant d’un jurat que els avaluava. La jornada va seguir a la tarda amb una petita cercavila fins al Parc Tossal, on es va fer la proclamació. El toc final el va donar la cantaurora santpedorenca Anaïs Vila, que va presentar algunes cançons del seu nou disc.

Bernabeu és el primer títol intercomarcal masculí de Navarcles. Pel que fa la figura femenina, Medalla és la tercera navarclina escollida intercomarcal, totes elles primeres Dames. Abans, però, el municipi havia obtingut diferents títols comarcals del Bages.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here