Com consultar els comerços oberts a Sant Fruitós

0
132

Els santfruitosencs podran veure quins comerços estan oberts al poble a través de la web comercobert.santfruitos.cat. Es tracta d’un mapa interactiu que explica als usuaris quin tipus d’establiment és, on està i quin horari té. També aporta informació útil com el telèfon i si reparteix o no a domicili.

Aquest web s’ha fet a través de la informació que té l’Ajuntament sobre els comerços que estan oberts durant el confinament. Per això, a la part superior dreta de la web, els comerços que no estiguin inscrits com a oberts, ho poden fer. De la mateixa manera que els que ja ho estan poden editar les seves dades. La informació que s’introdueixi a través d’aquesta pestanya, però, es validarà abans de ser pública.

Aquesta eina, d’altra banda, també està disponible a través de l’APP mòbil de l’Ajuntament a través de la icona de Comerç Obert. Això sí, l’aplicació s’ha d’actualitzar per poder veure aquesta opció. Des del consistori, però, avisen que en alguns casos no es pot actualitzar i per fer-ho cal borrar-la i tornar-la a descarregar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here