El Ple de Sant Fruitós aprovarà avui servir àpats a domicili per a la gent gran a partir del mes de gener

0
397
El ple ordinari del mes d'octubre de 2020.
El ple ordinari del mes d'octubre.

Sant Fruitós de Bages celebrarà avui a les set de la tarda el seu Ple ordinari del mes de novembre. Aquest estarà marcat, novament, per una ordenança; en aquest cas, per la modificació d’una que regula el servei d’àpats a domicili per a la gent gran.

Concretament, s’aprovarà aquest nou punt a l’ordenança que s’encarregava de regular la prestació d’atenció domiciliària. Aquest serà el punt estrella del Ple, i ha entrat com a sobrevingut, ja que segons reconeixen des del govern local, han treballat a correcuita per poder incloure aquest punt a l’informe final. 

L’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñán, celebra la previsible aprovació d’aquesta proposta.

La idea amb què treballa l’Ajuntament és que aquest servei es pugui desenvolupar des del gener, fet pel qual s’ha treballat amb tanta intensitat perquè entri al ple d’aquesta tarda. Segons expliquen des del consistori santfruitosenc, amb aquest servei es pretén allargar l’estada de les persones grans a les seves llars i evitar que hagin d’ingressar en una residència per aquest motiu.

Aquest, però, no és l’únic punt que s’aprovarà avui. També destaquen d’altres com la Delegació de competències al Consorci del Bages per a la gestió de residus i per la prestació del servei de recollida de residus de la fracció resta i de la fracció orgànica; o també l’acord d’imposició i  ordenació de contribucions especials. Aquest segon punt contempla aspectes com l’obra de l’enllumenat públic exterior dels carrers Pica 

d’Estats i Ensija del polígon industrial Sant Isidre. 

Per la seva banda, des de l’oposició, Gent Fent Poble ha criticat que novament aquestes dues mesures, juntament amb el sobrevingut dels àpats a domicili, es tracten en realitat d’idees que va impulsar l’anterior govern.

Joan Carles Batanés, líder de Gent Fent Poble, també ha carregat contra l’Ajuntament per la seva manca d’iniciatives.

Tot i que continuen els retrets entre Govern i oposició, no està previst cap prec ni pregunta per a la sessió d’avui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here