El polígon de Sant Isidre reparteix més de 600.000 vacunes de covid i la grip en un any

0
117

La producció de vacunes es dispara a la Catalunya Central aquest 2021. L’Institut Català de la Salut ha creat més de 600.000 dosis només des del polígon de Sant Isidre.


Aquest està situat a Sant Fruitós de Bages, i en un reportatge publicat el passat cap de setmana per Regió 7 es revela que el poble bagenc s’ha consolidat com al punt neuràlgic de la creació d’aquests fàrmacs. 

I és que el polígon de Sant Isidre de Sant Fruitós acull la unitat de farmàcia d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central. Aquest espai és un proveïdor habitual de vacunes, però ha triplicat la seva producció enguany, passant de les 333MIL vacunes de 2020 a les gairebé 720MIL que ha generat fins ara. Allà, hi ha un equip de treball de catorze persones, entre les quals vuit són farmacèutiques, cinc tècniques i una administrativa responsable de les tasques que es fan. La líder i encarregada de supervisar aquesta unitat és la farmacèutica Anna Bonet. 

Ara mateix, l’ICS es troba immers en la generació de terceres dosis de la vacuna contra el coronavirus i també pel que fa a la de la grip. 

A banda de crear vacunes, aquesta unitat també gestiona altres aspectes rellevants, com ara el subministrament de medicaments dels interns de Lledoners, entre altres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here