El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, visita Sant Fruitós per discutir el futur del futbol català

0
153

El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va visitar ahir Sant Fruitós de Bages per trobar-se amb els presidents i presidentes d’alguns clubs de futbol i futbol sala de la Delegació del Bages-Berguedà i Cerdanya.

La temporada ha començat bé sense inconvenients, però el president reconeixia que han notat més frustració i més crispació en els ambients dels camps de futbol. Explicava que s’estan castigant aquestes conductes incíviques i considera que l’any no serà fàcil, malgrat hagin notat que la vacuna funciona. En aqust sentit, estan detectant que la incidència de la covid afecta més als equips de formació que als amateurs, pel que fa a la suspensió de partits. 

Malgrat tot, Soteras se sentia satisfet sobre que els protocols hagin funcionat i afirma que s’estan complint. Amb tot, té el ferm convenciment que aquesta temporada no se suspendran competicions. 

En aquesta trobada a l’Espai Cultural de Sant Fruitós de Bages, l’objectiu era el d’escoltar als clubs i compartir preocupacions.

Joan Soteras explicava a La Central que, sobretot, estaven allà per escoltar.

D’altra banda, la federació viu la temporada amb més llicències federatives de la seva història. Un fet que se celebra sobretot després de la pandèmia. 

Joan Soteras parla de les llicències federatives.

Es la tercera presènca del president en poc temps, per bé va visitar fa pocs dies també Manresa per fer l’entrega de desfibril•ladors a diversos equipaments esportius de la ciutat de Manresa, en el marc de la campanya tot som un batec. 

En aquesta trobada, també hi va ser el president de la Delegació del Bages-Berguedà-Cerdanya, l’Esteve Olivella.

El dirigent va assegurar que el moment que travessa el nostre futbol és òptim, res més lluny de la normalitat.

Olivella destacava que aquest inici de temporada ha estat molt positiu perquè tothom ha fet la feina que li tocava. 

Entre la normativa i la bona feina dels clubs s’ha tirat endavant i això ha permès que les competicions s’hagin iniciat amb normalitat. De fet, recalcava que hi havien pocs casos de Covid entre els equips de la demarcació. 

Olivella també ha opinat sobre els lamentables incidents que van tenir lloc el passat cap de setmana en el partit entre Voltregà i Moià, on un jugador de l’equip osonenc va dirigir insults racistes a un jugador del moià, el Bilaly Kanouté, amb qui vam parlar ahir. Olivella diu que, malgrat sigui difícil intervenir per part de les federacions, tothom hauria de posar una mica més de la seva part.

Redacció i talls: Pol Rodríguez

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here