Els ajuts de 60€ per comprar a Sant Fruitós que ofereix l’Ajuntament es podran demanar a partir del juny

0
63

A partir de l’1 de juny es podran demanar els ajuts a famílies en forma de vals de 60 euros en compres. Aquesta línia d’ajuts està dotada de 210.000 euros.

Per rebre aquest ajut, els interessats hauran d’acreditar amb tiquets o factures la compra o consum de béns i serveis per valor de 120€ a Sant Fruitós fins el 30 de setembre. Aquest ajut, a més, té l’objectiu de fer facturar als comerços locals 420.000 euros si s’arriba al màxim de la partida pressupostada en aquesta línia.

Per poder-hi accedir cal estar empadronat a Sant Fruitós de Bages abans del 14 de març, estar al corrent dels pagaments tributaris i de la Seguretat social i tenir una mitjana inferior al 35.200 euros de base liquidable d’IRPF a casa. A més, els tiquets no podran ser de grans superfícies, cadenes de supermercats, botigues d’alimentació o farmàcies.

L’ajut es pot demanar a la seu electrònica de l’Ajuntament o presencialment demanant cita prèvia al 93 878 97 00. Els documents que s’hauran de presentar són l’annex 1 de la línia, que es troba a la pestanya de la línia tres del web santfruitos.cat, i les còpies de les factures amb les dades del comprador.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here