Entrevista a Rafel Nadal

0
273

El periodista i escriptor Rafel Nadal, va presentar el seu últim llibre ‘La Maledicció dels Palmisano” (Grup62) a una trentena de persones que van assistir a la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages dimecres al vespre.
El col·lectiu Dones per Sant Fruitós organitzava l’acte en el conjunt d’unes activitats mensuals que tenen previst celebrar al llarg del curs. La presidenta del col·lectiu, Encarna Torras, va fer una valoració molt positiva de l’acte, tant per l’assistència com per la presentació. Explica que tenia 12 exemplars i els va vendre tots.

El col·laborador de Ràdio Sant Fruitós, Jaume Grandia, va entrevistar a Rafel Nadal. A l’entrevista parla del seu pas com a director del diari El Periódico i la relació amb els seus germans quan es dedicaven a la política. Explica el bombardeig de Bari a Itàlia durant la 2a Guerra Mundial i les seqüel·les químiques del ga smostassa alliberat que van afectar a moltes persones fins el 1983, fet històric recollit a la novel·la. Rafel Nadal també parla de la seva passió per escriure i és clar, de la seva última novel·la “La maledicció dels Palmisano” i dels seus projectes literaris de futur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here