Familiars i una setantena de personalitats desitgen Bon Nadal als presos de l’1-O en un programa especial de ràdio 

0
323


Es podrà escoltar per Ràdio Sant Fruitós i per emissores municipals pròximes a les presons i d’arreu

Un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris ha preparat “​Nadal a la presó​”, un programa especial pel 25 de desembre que sonarà per emissores municipals amb l’objectiu de desitjar un Bon Nadal als presos de l’1-O i d’acompanyar-los en una data tan assenyalada, que no podran passar amb les seves famílies. Hi participen una vintena de familiars (parelles, germans, fills, cunyats) i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes a casa. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d’una setantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l’esport i la religió, entre d’altres.

El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio com són Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet. I comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips del ​Versió RAC1​, l’​APM​, La Competència i en Peyu. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos i s’hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les tres presons.

“​Nadal a la presó​” s’emetrà a les 13.45h i a les 21h (les hores que els interns són a les cel·la) per emissores pròximes a les presons: Ràdio Sant Joan (107.9 FM) i Ràdio Santpedor (90.0 FM), al costat del centre de Lledoners; Hit103 (103.3 FM), de Valls, que arriba al centre de Mas d’Enric, i Ràdio Vilafant (107.3 FM), amb cobertura al centre de Puig de les Basses. Si els que estan ingressats per refer-se després de la vaga de fam encara fossin a l’Hospital de Terrassa per Nadal, podran sentir el programa a través de Matadepera Ràdio (107.1 FM). Els empresonats estan rebent entre aquest cap de setmana i dilluns una invitació per escoltar el programa, amb indicacions d’on i quan el podran sintonitzar.

El programa també s’emetrà per Ràdio Sant Fruitós i desenes d’emissores més que ja s’hi han apuntat. A més, es podrà escoltar per internet a la carta a través de Youtube i d’Ivoox.

Twitter: @NadalPreso Facebook: Nadal Presó Canals de Youtube i Ivoox

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here