Joan Carles Batanés no descarta celebrar la festa major

0
497
Joan Carles Batanès, alcalde de Sant Fruitós de Bages, atenent els micròfons de Ràdio Sant Fruitós en l'estrena del magazín 'La Central'
Joan Carles Batanès, alcalde de Sant Fruitós de Bages, atenent els micròfons de Ràdio Sant Fruitós en l'estrena del magazín 'La Central'

Sant Fruitós podria celebrar la Festa Major si els terminis de la desescalada del confinament es compleixen. L’alcalde, Joan Carles Batanés, creu que aquest procés de desconfinament obre la porta al municipi a organitzar molts dels actes que tenien pensats. Això sí, adequant-los a l’anomenada nova normalitat.

La Festa Major de Sant Fruitós, és la primera setmana de Juliol. Si la desescalada s’aplica amb normalitat, acabaria al voltant de Sant Joan, el que significa que el municipi podria celebrar-la prenent les mesures que indiquin les institucions superiors. Una d’aquestes, explica Batanés, és l’organització d’espectacles a l’aire lliure amb un aforament màxim, el que obre la porta a reinventar alguns dels espectacles que l’Ajuntament ja tenia aparaulats.

Tot i això, un dels actes estrella, el ball, sí que està en perill. Batanés, però, encara no el descarta.

Ara, el consistori està pendent de les mesures que arribin del govern de l’Estat Espanyol per començar a prendre decisions al voltant de la Festa Major.

Recupera l’entrevista sencera a l’ivoox de Ràdio Sant Fruitós:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here