La Biblioteca Municipal reprèn l’exposició Oficina d’Objectes Perduts

0
303
Biblioteca municipal de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Biblioteca municipal de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La Biblioteca Municipal de Sant Fruitós de Bages ofereix aquest estiu una exposició sobre l’Oficina d’Objectes Perduts. 

L’activitat va haver d’esperar uns dies a la seva estrena a causa d’uns problemes logístics. Aquests tenien a veure amb el material i la de falta d’espai necessari per a muntar l’exposició, segons la directora de la biblioteca.

La mostra consta d’una primera part on es mostra una fotografia de cadascun dels objectes: un cistell, una vareta, un raspall… i una segona part on es poden veure els objectes al costat del llibre al qual pertanyen.

En parla la Conxita Fenoy, directora de la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós.

L’exposició té entre vint i vint-i-cinc llibres i, per tant, els mateixos objectes. Són contes populars com ara la Caputxeta Vermella i d’altres molt coneguts, però més actuals, com La Gran Fàbrica de les Paraules, Les Enigmàtiques Fotos del Senyor Clarissa i Oh Qué Bonic és Panamà.

Un dels llibres que destaca la Conxita Fenoy va ser aquest.

Aquesta exposició ha estat creada per les biblioteques del Bages, Berguedà i Moianès i durarà tot l’estiu. A banda de ser presencial, aquesta activitat també es troba online al web de la biblioteca, i té el mateix funcionament.

A més d’aquesta exposició interactiva, també hi ha una altra anomenada Llegistiu, que estarà actiu fins al dia tres de setembre. Són llibres d’entreteniment, classificats per trams d’edat, d’entre zero i setze anys i són els llibres publicats el darrer any i que millors crítiques han tingut entre els lectors. Aquestes dues activitats estaran disponibles durant l’horari habitual d’obertura de la biblioteca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here