La biblioteca recomana tornar els documents esglaonadament per evitar aglomeracions

0
48
Biblioteca municipal de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Biblioteca municipal de Sant Fruitós de Bages. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La biblioteca de Sant Fruitós demana als ciutadans que retornin els documents que va prestar abans del confinament esglaonadament per no provocar aglomeracions. En total, durant els dies que ha durat l’estat d’alarma, tenia 2.800 documents prestats al municipi que no s’han pogut retornar.

Des que va obrir, la principal preocupació de la biblioteca és el benestar de les persones i dels seus treballadors. És per això que recorden que hi ha temps fins el 31 de juliol per retornar els documents prestats de la xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona. La directora de la biblioteca de Sant Fruitós, Conxita Fenoy, explica que la bústia per fer retorns porta 2 mesos tancada.

En quant al funcionament de la biblioteca, ara mateix només funciona el servei de prèstec de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia els dilluns i els dimecres i la resta de dies de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit. Això sí, s’ha de demanar cita prèvia per correu o per telèfon i és la pròpia biblioteca qui acaba donant el minut exacte per anar a recollir els documents que demanin els usuaris.

La biblioteca també té actiu els serveis d’informació bibliogràfica i bibliotecària.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here