La polèmica amb la planta de Dayco arriba al Parlament

0
229

El grup parlamentari socialista ha tramès una bateria de preguntes al Govern de la Generalitat sobre la situació de l’empresa Dayco a Sant Fruitós de Bages.

El PSC ha presentat diverses preguntes sobre el tancament de la fàbrica Dayco al municipi. Aquesta petició l’ha fet el diputat i alcalde de Castellgalí Cristòfol Gimeno, qui ha comunicat a la Generalitat la preocupació per part de Sant Fruitós pel tancament de Dayco.

El Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Felip Echarri, valora aquest fet.

En un comunicat, el grup socialista ha explicat que després de mantenir una reunió amb membres del Comitè d’Empresa, els representants del PSC es van comprometre traslladar el tema a la Cambra Catalana. Tal com diuen, ho fan per conèixer les gestions i els tràmits que ha dut a terme la Generalitat en relació a una empresa important de la comarca. I expliquen que el Bages està molt lligat al sector de l’automoció.

Consideren que el tancament de Dayco està poc justificat i demanen si el Govern ha mantingut reunions amb la multinacional sobre el tancament i les possibles solucions. O si la Generalitat té previstes accions per garantir la continuïtat d’aquests llocs de treball.

El regidor Felip Echarri explica quin és l’efecte que pot tenir que el Govern participi en aquesta situació.

Des del PSC expliquen que a part de la bateria de preguntes que han fet per escrit, faran les accions i actuacions que considerin oportunes i faran tot el possible per salvar aquesta empresa i els seus llocs de treball.

Foto: NacioDigital.cat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here