La Policia Local assegura que els agents que van repartir mones i roses no tenien coronavirus

0
49
Repartiment de Roses el passat Sant Jordi. - FOTO: Ajuntament Sant Fruitós
Repartiment de Roses el passat Sant Jordi. - FOTO: Ajuntament Sant Fruitós

La Policia Local de Sant Fruitós nega que els agents que van repartir mones per Pasqua i roses per Sant Jordi estiguessin contagiats de COVID-19. Ho ha fet a través d’un comunicat del seu sergent, Genís Caparrós, on assegura que va ser un acte voluntari dels agents i que cap d’ells tenia el coronavirus.

El ple de la setmana passada encara porta cua i en el comunicat, Caparrós respon a les acusacions de que el cos va enviar per demandes de l’Ajuntament agents amb COVID-19. En tot cas, el sergent assegura que va ser un acte voluntari per ajudar a Protecció Civil i que cap dels agents que va participar ha donat positiu de COVID-19.

D’altra banda, Caparrós també explica al comunicat que els torns de 12 hores són per evitar que diferents torns estiguin en contacte i així evitar contagis dins del cos. De fet, assegura que així ho fan també a altres cossos de característiques similars.

Amb tot, el comunicat també diu que la Policia Local de Sant Fruitós va fer les entregues tant de mones com de roses seguint la normativa de seguretat i higiene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here