Laia Pich s’emporta la Gran Panera de l’Associació Ràdio Sant Fruitós

0
438
bty

Ja hem fet l’entrega de la Gran Panera de l’Associació Ràdio Sant Fruitós. Aquest any ho hem fet coincidir amb el sorteig de la Grossa de Cap d’Any. Com que el primer número, el 56795 no l’havia signat ningú, ho hem fet amb el segon premi de la Grossa, el 64773 del qual les tres darreres xifres van ser les que va escollir la Laia Pich de Sant Fruitós que ha vingut aquesta tarda a buscar-la.

El primer número no l’havia signat ningú.

Felicitats! i Gràcies a tots el comerços que heu col·laborat i als que heu jugat.

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’Associació Ràdio Sant Fruitós, gràcies a la participació i confiança de centenars de persones que hi han participat. Els col·laboradors de la ràdio estan molt agraïts a tots els comerços de Sant Fruitós de Bages que van bolcar-se en la proposta.

La panera contenia un lot de vi i cava del Nou Celler, 30 € en carburant + neteja de cotxe al PetroPintó, 2 menús a Can Ladis, un lot de productes naturals de La Flor del Pirineu, lot de regal de Foto Isidre, un val de regal per un tortell de la Pastisseria Dani, 1 pollastre de la polleria Sant Fruitós, un lot de contes de Llibreria Ferrer, un tallat a Mas perruquers, 5 kg de pa del Petit Llengüet, un fulard de calçats Prat Homs, una espatlla de pernil de Bon Àrea, un producte del Forn de Cabrianes, 15 € en peix de La Mar de Bo, un circuit d’aigües a Temps de Spà, sessió de Salut a Espai Salut, una cadira de director de ferreteria Maxma, un pollastre i canelons de La Cuina del Bosquet, un ram de plantes i animals Montse Sala, val descompte a la Farmàcia Vilardell, un despertador de Benet Prat joiers, un sessió de quiromassatge a Aqua, vals de descompte de la Farmàcia Calduch, una entrada doble per fer la visita Medieval i Modernista a Món Sant Benet, una sessió de físio a Sant Fruitós Salut, un producte de Joanan33@ informàtica, 2 esmorzars al Bar del Nexe…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here