L’Ajuntament acorda una subvenció amb l’Associació Memorial Eduard Casajoana amb motiu del Festival Internacional de Música Clàssica

0
202

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha arribat a un acord pel que fa a una subvenció amb l’Associació Memorial Eduard Casajoana amb motiu del Festival Internacional de Música Clàssica.

Aquest esdeveniment es va presentar fa tot just set dies al consistori. El festival arribarà als jardins de Sant Benet de Bages amb tres concerts els dies vuit, quize i vint-i-dos de juliol i està organitzat per l’Associació Memorial Eduard Casajoana. L’entitat ha rebut un ajut de 15.000 euros per part de l’Ajuntament de Sant Fruitós. 

A banda d’aquesta contribució econòmica, l’Ajuntament s’ha compromès a facilitar la logística de l’organització per dur a terme aquesta 27ena edició. D’aquesta manera, l’entitat podrà controlar el muntatge i la recollida, mentre que el govern local hi posarà el pati de butaques i l’entarimat. A més, també participarà en l’organització la Policia Local i l’Assocaició de Voluntaris de Protecció Civil durant la celebració dels concerts.

El conveni ha estat signat per l’alcaldessa del municipi, Àdria Mazcuñan i Claret, i per la presidenta de l’Associació Memorial Eduard Casajoana, Mireia Pintó.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha arribat a un acord a tres bandes amb la Fundació Catalunya La Pedrera, propietària de Món Sant Benet, per fer ús dels diferents espais necessaris per a la celebració dels concerts. El consistori es farà carrec dels 5.000 euros que costa el lloguer dels espais del jardins de Montserrat, els de l’Absis i la sala Martí Gironell. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here