L’Ajuntament de Sant Fruitós ofereix un segon pla d’ajuts als establiments afectats pel tancament

0
56

L’Ajuntament de Sant Fruitós ofereix un nou pla d’ajuts per establiments. Es tracta del segon que obre pels comerços que van haver de tancar el passat mes de novembre. En total, els establiments poden aconseguir 2.000 euros i poden sol·licitar-los fins al 20 de desembre.

S’hi podran acollir els que es van veure afectats pel segon tancament. És a dir, els establiment de restauració, els centres d’estètica i els que estiguin a centres comercials. També ho podran fer els que ofereixin activitats culturals, les sales de concert, els centres esportius, els que facin activitats lúdiques infantils privades, activitats de lleure i extraescolar i les sales de joc.

Els comerços hauran de demostrar que la seva facturació s’ha reduït un 30% respecte a l’any passat. Per l’ajut es podran justificar despeses de l’establiment com lloguer, hipoteques o pagaments en concepte d’espais de treball; despeses de subministraments del local; quotes d’autònoms; i, a més, despeses de gestories associades a la gestió del tancament.

En total, l’Ajuntament ha dotat amb 150.000 euros aquest pla d’ajuts. Les empreses hauran de presentar la relació de despeses justificades, la declaració censal i còpies de les factures amb el comprovant del pagament. Per més informació o assessorament, el santfruitosenc que hi estigui interessat pot posar-se en contacte amb l’oficina de recuperació econòmica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here