L’Ajuntament de Sant Fruitós renova les antenes d’emissió de l’emissoramunicipal

0
644
Nova antena de la ràdio municipal de Sant Fruitós de Bages FOTO.AJ.SANT FRUITÓS
Nova antena de la ràdio municipal de Sant Fruitós de Bages FOTO.AJ.SANT FRUITÓS

La substitució de les anteriors antenes, a la Torre del Sanmartí, es va realitzar durant el passat dilluns 12 de novembre per tal de millorar la qualitat de l’emissió

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va canviar, el passat 12 de novembre, les antenes de l’emissora municipal, a la Torre Sanmartí, per unes de noves i de millor qualitat. El mal estat de les antigues antenes, principalment a causa de les filtracions d’aigua, afectava la qualitat i la correcta emissió. Amb aquest canvi d’equipament des de l’Ajuntament asseguren que es manté “el compromís de seguir oferint una ràdio de qualitat a tot Sant Fruitós”.

Des de l’any 2016, s’han fet diverses renovacions en l’equipament municipal de la ràdio per tal de mantenir-la en les millors condicions possibles. Entre aquestes renovacions s’ha instal·lat un nou emissor de radioenllaç degut a l’avaria que havia patit l’anterior i que era l’encarregat d’enviar la senyal des dels estudis de la ràdio del Bosquet fins a l’antena de la Torre del Sanmartí.
Paral·lelament també s’estan realitzant els tràmits per augmentar la potència d’emissió per tal d’arribar a tots els punts del municipi. Per aquest motiu ja es van instal·lar unes noves antenes parabòliques d’emissió i recepció dotades d’un major guany, més directes i que ocupen un menor espai a banda i banda de l’ample de freqüència.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here