L’Ajuntament dóna suport al Col·lectiu de Recerca Històrica amb l’objectiu de promocionar el patrimoni local

0
152

La passada setmana, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va acordar amb el Col·lectiu de Recerca Històrica del municipi un nou conveni per tal de fomentar el patrimoni local i allargar la col·laboració que ja existia pel que fa a la gestió del Museu de la Memòria de la vinya i el vi.

Aquest nou compromís estableix que l’entitat santfruitosenca assessorarà el museu en la seva tasca de recuperació del patrimoni cultural del municipi i donarà suport per tal d’inventariar els diferents objectes que s’hi poden veure. D’altra banda, també es compromet a ajudar en la restauració de les peces que puguin estar malmeses. Alhora, el conveni també contempla que el Col·lectiu sigui l’encarregat de l’obertura de l’equipament, tots els diumenges d’11 a 13 hores, i també el responsable d’organitzar activitats de promoció del patrimoni i de l’art del municipi.

A canvi, l’Ajuntament ha pactat una subvenció de 3.000  euros a l’entitat. La rúbrica es va produir la passada setmana en una trobada entre l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan, i la presidenta del Col·lectiu de Recerca Històrica, Pilar Purtí.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here