L’Ajuntament organitza formacions en línia pels propers mesos

0
138
Agenda de les formacions que ofereix l'Ajuntament.
Agenda de les formacions que ofereix l'Ajuntament.

Sant Fruitós de Bages munta una agenda formativa amb formacions de diversos àmbits laborals. La primera serà avui a partir de dos quarts de nou del matí i anirà sobre com fer un estudi de mercat a partir d’una idea de negoci.

Al llarg de les properes setmanes, hi haurà també una formació els dies 19, 20 i 21 de maig de gestió emocional aplicada a la recerca de feina per a persones que estiguin buscant-ne. Serà de dos quarts de 10 a dos quarts de 2 del migdia. El 4 de juny, una formació sobre models de negoci a internet pensada per a usuaris sense experiència en el món de la creació de negocis en línia i anirà de dos quarts de quatre a dos quarts de set de la tarda. Finalment, també confirmada, el 25 i 26 de juny, de dos quarts de 10 a dos quarts de 2 del migdia n’hi haurà una sobre les finances personals dels emprenedors pensada per oferir eines per millorar la planificació i la confiança en la gestió econòmica.

Aquests cursos són l’adaptació al confinament dels que l’Ajuntament ja preparava abans de la crisi de la COVID-19. Ara, però, els han remodelat per fer-los en línia i en alguns casos van dirigits a la recuperació dels afectats per la situació actual. Ho explica la regidora de promoció econòmica, Carme Cruz.

Dins de tot, l’oferta de formacions i petits cursos encara no està tancada i es podria anar ampliant al llarg del dia. En general, estan oberts a tothom i per això tenen certa transversalitat en competències.

Les inscripcions es poden cursar a l’apartat de promoció econòmica del web de l’Ajuntament, santfruitos.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here