Dilluns, novembre 29, 2021

moixiganga

Dia: diumenge
Hora: 20 h
Direcció i presentació: Moisès Bruch

Twitter: twitter.com/moixiganga
Web: www.lamoixiganga.cat

Programa dirigit i presentat per Moisès Bruch, on trobareu Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i podreu escoltar les nostres cançons.

Seccions:
Circ Petit: (Menció d’honor als 15 ns premis Ràdio Associació de Catalunya) Una sèrie de capítols on es narren les peripècies que es viuen en aquest lloc tan especial. El mag, el domador, un pallasso, un faquir… al seu costat viuen petites anècdotes que faran riure als més menuts de la casa. Per acomiadar cada capítol, l’única nena que viu al circ, farà un breu poema explicant el què ha passat.

Viatgem pel Món: L’Aina i la Nathália, ens expliquen curiositats, receptes de cuina i jocs, de diferents països del món.

Contes de Microbis: L’Anna Bruch Llicenciada en Biologia i el seu fill Roger Garrós, ens narren aquests contes d’Arthur Kornberg, descobrirem microbis dolents i també de bons.

L’avi Andreu Cistella: L’Andreu Cistella és un avi que se sap totes les tradicions de Catalunya. Amb ell podrem conèixer els tres Reis d’Orient, la Castanyera, podem aprendre a fer tortells, bunyols i inclús podem aprendre a plantar una Rosa per St. Jordi. Tot això per un mòdic preu.

En Pauet: En Pauet és un nen d’uns 6 anys que, cada vegada que ve a la ràdio, ho deixa tot potes enlaire. En Pauet ens porta petits científics!!, on cada mes ens porta un experiment, i ens fa riure molt quan ens explica que faria si fos el director de la ràdio.

Cançons per triar: A tot el món els nens i les nenes canten diferents cançons quan
juguen al pati o al carrer. Aquestes cançons que ara us presentem les fem per saber qui és el primer a parar o també per a fer coses a sorts, en aquesta secció podrem escoltar, una plata d’enciam, dalt del cotxe, entre altres cançons potser no tan conegudes.

Posem fil a la Poesia: La Montse Peláez, ens porta Poesia adreçada als nens i nenes, amb ella aprendrem a estimar la poesia, tot escoltant per exemple Olga Xirinacs o bé Sala Valldaura entre altres. Secció que compta amb la col·laboració dels oients.

Jocs de Falda: En Moisès Bruch ens explica un joc de falda per jugar amb els més petits de la casa, en aquesta secció, podrem escoltar, Peu Polidor, Bernat Bernat, i moltes més cançons…

El Conte: Abans d’acabar a La Moixiganga, expliquem un conte. Un conte que explica el mateix conductor del programa, o bé en Pep Tort.

La Cançó de Bressol: La Moixiganga s’acaba amb una cançó de Bressol, per anar a dormir.

DARRERS PROGRAMES