Les empreses ja poden demanar els microcrèdits de fins a 2.000€ i els establiments els ajuts de fins a 600€

0
82
Càpsula de l'Ajuntament dels microcrèdits per a empreses i els ajuts per a establiments.
Càpsula de l'Ajuntament dels microcrèdits per a empreses i els ajuts per a establiments.

Avui, dilluns 18 de maig, s’obre el termini, a Sant Fruitós, per demanar microcrèdits de 2.000 euros per empreses i autònoms i per demanar ajuts de 600 euros pels establiments locals. Són la línia 2 i la línia 4 del Pla de Reactivació Econòmica per ajudar a les empreses a fer front als efectes de la COVID-19.

En el cas de les empreses, els autònoms i els professionals, podran demanar fins a 2.000 euros sense interessos que hauran de retornar entre el febrer i el juliol del 2021. Aquesta línia compta amb 200.000 euros i està destinada a les empreses de menys de 10 treballadors i que tinguin una facturació de menys de 2 milions d’euros a l’any. La data límit per demanar aquests ajuts és el 31 de maig. Tota la informació es pot trobar al web de l’Ajuntament, santfruitos.cat

D’altra banda, els propietaris d’establiments que necessitin comprar material de prevenció i desinfecció, poden demanar un ajut de fins a 600 euros entre avui i el 30 de juny. Aquesta línia compta amb 100.000 euros i per demanar-la s’ha de fer constar el material que s’ha adquirit. Aquesta subvenció inclou ajuts per la compra i instal·lació d’elements de protecció com mampares i pantalles protectores, la d’EPIs i productes de desinfecció i la contractacció de serveis de desinfecció. Els ajuts es poden demanar telemàticament o presencial demanant cita prèvia.

En qualsevol cas, els interessats de qualsevol d’aquests dos ajuts poden trucar al 93 878 97 02 per resoldre dubtes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here