Les invitacions pels actes de la Festa Major de Sant Fruitós ja estan disponibles

0
25
El Cobert de la Màquina de Batre en plena Festa Major l'any 2019. Fotografía: Josep San Feliu

Ja es poden reservar les invitacions pels actes amb públic de la Festa Major de Sant Fruitós. Són els espectacles del Batibull, les dues sessions de cinema a la fresca, els concerts al Cobert de la Màquina de Batre i la projecció en pantalla gran en directe de l’espectacle “Moltes Gràcies” de Quim Masferrer.

Aquestes invitacions són gratuïtes i serviran per controlar l’aforament dels diferents espais on es celebraran els actes de la festa major que comença aquesta mateixa setmana. Majoritàriament es faran al Cobert de la Màquina de Batre, però hi ha excepcions com els espectacles infantils del Batibull.

Les invitacions es poden aconseguir a través de codetickets, on cadascú pot triar a quina sessió dels espectacles vol anar, perquè la majoria es faran dues vegades.

En total, cada nucli familiar podrà descarregar com a molt 5 invitacions de forma conjunta i, en cas de voler anul·lar l’assistència, cada santfruitosenc ho podrà fer enviant un correu a areacultura@santfruitos.cat amb l’assumpte “Anul·lar invitacions”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here