Les ràdios locals ens sumen al ‘Nadal a la presó’

0
96

El programa especial de ràdio dedicat als presos polítics es podrà seguir a Ràdio Sant Fruitós partir de les 14 h i a les 21 h de dimecres, dia de Nadal

Nadal a la presó’ arriba a la segona edició amb el suport de les ràdios locals. Una de les novetats serà l’estrena de la ‘Nadala contra la repressió’, interpretada per 25 músics catalans i dedicada als presos polítics. El programa especial l’han fet periodistes i voluntaris i es podrà escoltar a les ràdios locals i a les presons de Lledoners, Mas d’Enric i Puig de les Basses.

La Nadala contra la repressió

Components de Buhos (Gemma Humet i Guillem Solé)Pepet i Marieta (Jordi GinestaJordi MontañezJosep Bordes i Maria Cruz), Doctor Prats (Mabel Flores i Marc Riera) i Getrudis (Pol Fuentes i Xavi Ciurans), entre altres, s’han unit per crear la ‘Nadal contra la repressió’. Entre tots, han arranjat un ‘medley’ nadalenc, amb una lletra creada per a l’ocasió, per acompanyar els polítics catalans empresonats.

Més participació ciutadana

Una altra de les novetats d’aquesta segona edició de ‘Nadal a la presó’ serà l’augment de participació ciutadana. Podran enviar notes de veu de suport als presos i s’emetran durant el programa.

Una primera edició exitosa

La iniciativa va néixer l’any passat amb l’objectiu d’acompanyar els presos polítics durant les festes. El programa es va emetre a través d’una quarantena d’emissores locals pròximes a les presons i milers de persones van poder-la seguir a internet. Va rebre una Menció Especial dels Premis Ràdio Associació de Catalunya del 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here