Més de 150 activitats per la 5a edició d’Alícia’t aquest cap de setmana

0
730

Aprendre a fer sushi, saber incloure les algues en alguns plats o consells sobre el consum del sucre són algunes de les propostes que presenta la 5a celebració de la gastronomia Alícia’t a Sant Benet de Bages. També destaquen el taller de creps de colors o un taller per a tota la família per aprendre a cuinar a casa, una novetat de l’edició d’enguany.

La festa de la cuina fàcil, sana i divertida presenta 150 activitats amb 90 tallers – dels quals cal apuntar-se prèviament – i 10 demostracions de cuina en directe. A més hi haurà l’espai de jocs per la mainada i el mercat de productes agroalimentaris amb representació de les 12 comarques de la província de Barcelona. La Colla de l’Arròs de Sant Fruitós també hi serà per ensenyar la tradicional festa del poble.

El director de Fundació Alícia, Toni Massanés, anima a tothom a gaudir, un any més, de la festa.

La Fundació Alícia impulsa l’Alícia’t des dels seus inicis i des de fa 2 anys també ho fan Catalunya-La Pedrera i la Diputació de Barcelona. Una festa que va rebre unes 5.000 persones l’any passat, unes 3.000 cada dia en els tallers que s’organitzaven.
La Directora de la Fundació Caixa Catalunya – La Pedrera, Marta Lacambra, explica l’èxit de la festa Alícia’t.

Per totes aquelles persones que vulguin anar a Sant Benet de Bages aquest cap de setmana, recordem que la carretera està tallada i que caldrà entrar per Navarcles.

 

Imatge del taller ‘Taula de sabors’ de l’edició de l’any passat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here