Més de 200 persones al 1r Trofeu de Dances Urbanes de Sant Fruitós

0
178

Els amants de les dances urbanes tenien anotat el 30 de juny a la seva agenda. Sant Fruitós de Bages oganitzava el 1r Trofeu de Dances Urbanes del municipi. Exibicions de diferents edats i modalitats: competició i display.

El gimnàs V20, Studio Dance i Organitzem X Tu van preparar tota una jornada de música, dança i botifarrada emmarcada en la festa major d’enguany que va aplegar 32 equips i un total de 220 participants. L’organització assegura que ha estat “un èxit absolut, tenint en compte que era la primera edició”.

Els equips, doncs, es repartien en diferents categories, segons edat, número d’integrants o modalitat, van actuar davant un pavelló ple a vessar. El campionat va acabar amb l’entrega de premis, on els tres millors equips de cada categoria eren premiats segons les puntuacions fetes per un jurat de fama mundial.

Amb aquesta primera edició, s’aconsegueix establir unes bases per continuar consolidant aquest trofeu, on s’espera que sigui una referència en els pròxims anys a la zona.

Imatge: Sònia Alonso, dances urbanes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here