Ofrena floral als fills il·lustres Alfred Figueras i Eduard Casajuana

0
178
Els fills de l'Alfred Figueras, a l'esquerra davant del mausoleu amb la presència de l'alcalde i regidors. Foto: arxiu particular.

Ambdós santfruitosencs il·lustres es troben enterrats al cementiri del municipi, lloc on es va fer l’ofrena aquest dijous 1 de novembre, dia de Tot Sants, a les 9 del matí.

L’ajuntament vol així, aprofitar per recordar aquestes importants figures del municipi, l’Alfred Figueras, recentment reconegut dins d’aquest any en què se celebra el seu 120è aniversari del naixement i al també il·lustre Eduard Casajoana, qui va ser el primer alcalde democràtic de Sant Fruitós de Bages després del franquisme. Aquest va ostentar el càrrec des del 1979 fins al 1987 i també va ser director de la coral del municipi, motiu pel qual dona nom al Festival Internacional de Música Clàssica – Memorial Eduard Casajoana que se celebra cada juliol al municipi.

Ofrena Floral al nínxol de l’Eduard Casajoana. Foto: Arxiu particular.

En el transcurs de l’acte es va fer una ofrena floral i també es va llegir un text vinculat a cada un dels ciutadans il·lustres que reposen al nostre cementiri municipal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here