Participa en el sorteig d’un tiquet pel SET de TAPES

0
232

Ja tenim els guanyadors del concurs del 7’D Sant Fruitós!! Han guanyat 1 tiquet per la ruta de les tapes l’Àngel Masana i la Maria Alba Jiménez. I han guanyat 1 tiquet per la degustació de dijous a la plaça Onze de Setembre, Àngels Vila i Olga Giménez. Moltes gràcies per haver participat!!

 

Ràdio Sant Fruitós sortegem 4 tiquets, 2 per la ruta de les tapes i 2 per la degustació de dijous 29 a la plaça 11 de Setembre a partir de les 8 del vespre del 7D Sant Fruitós.

Els dos tiquets de la ruta de tapes inclouen 6 tapes amb copa de vi, valorats a 15€ cada un. Els dos tiquets de dijous inclouen 3 tapes amb 3 copes de vi, valorats a 10€ cada tiquet.

Participa en el sorteig abans de dijous pels tiquets de la degustació i fins a divendres pels de la ruta.  Enguany els establiments que participen són La Cuina del Bosquet, La Fonda Sant Benet, Can Plana, El Nou Celler, Can Ladis, Pizza Klam, El Bar del Nexe, Delicious i La Caseta de Les Brucardes.

[contact-form][contact-field label=’Nom’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Correu electrònic’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vull tiquet de la ruta de tapes’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Vull tiquet degustació del dijous 29′ type=’checkbox’/][/contact-form]

Imatge d’una tapa del Nou Celler.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here