Pinten l’entrada del nou local de Junts per Sant Fruitós i retiren l’estelada i els llaços de l’Ajuntament

0
45
Local de Junts per Sant Fruitós a la carretera de Vic, nª 45 del pobleLocal de Junts per Sant Fruitós a la carretera de Vic, nª 45 del poble
Local de Junts per Sant Fruitós a la carretera de Vic, nª 45 del poble

Un grup d’individus dividits en tres vehicles han fet una pintada a l’entrada del nou local de Junts per Sant Fruitós aquesta matinada, un local que està situat a la carretera de Vic nª 45 de Sant Fruitós de Bages. Els autors de la pintada també haurien actuat a l’Ajuntament del poble, on han retirat l’estelada, el llaç groc lluminós i les pancartes de l’ens municipal. La policia local els ha identificat i ha aturat a un dels cotxes però en aquell vehicle no s’hi trobava l’estelada ni els llaços.

El grup municipal Junts per Sant Fruitós (encara CiU oficialment),ha emès un comunicat en que denuncia i condemna els actes vandàlics comesos i en el que també expliquen que continuaran treballant des del respecte per defensar la democràcia i les llibertats de pensament i d’expressió. El comunicat també afegeix que el grup Junts Per Sant Fruitós defensa i desitja un país lliure on es pugui viure en llibertat absoluta i ningú sigui perseguit per les seves idees i opinions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here