Sant Fruitós de Bages revalida el premi de les tres Flors d’Honor

0
106

Un any més, Sant Fruitós de Bages va endur-se les tres Flors d’Honor. Ho va fer en una gala especial que commemorava el 10è aniversari del moviment Viles Florides.

El municipi va rebre aquest divendres el guardó a la gala celebrada a Cabrera de Mar. El premi reconeix els municipis que treballen per protegir els espais verds, per una millora de la qualitat de vida, per la conscienciació social vers polítiques sostenibles i pel desenvolupament d’economies locals. L’eix principal per assolir aquest objectiu és mitjançant l’atractiu dels parcs i jardins.

El moviment Viles Florides congrega actualment 154 municipis d’arreu de Catalunya. L’acte, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, va ser presidit per la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, Teresa Jordà.

La celebració va aplegar unes 200 persones, entre representants del moviment del país, figures institucionals i personalitats del món de la jardineria i la planta a Catalunya i Andorra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here