Sant Fruitós donarà el protagonisme als joves en el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

0
70
Dues alumnes de l'Institut Gerbert d'Aurillac durant la gravació.
Dues alumnes de l'Institut Gerbert d'Aurillac durant la gravació.

Els joves de Sant Fruitós seran els protagonistes en el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. El 25 de novembre, s’estrenaran els micrometratges que han gravat els alumnes d’ESO dels instituts i explicàvem la setmana passada a La Central i també hi haurà una representació teatral.

La presentació dels espots serà en doble sessió, a les 12 del matí i a les 7 de la tarda, a la Plaça de la Vila, on també es llegirà el manifest institucional. La representació teatral serà el 28 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Casal Cultural i les entrades s’han de descarragar prèviament i de manera gratuïta al web de l’Ajuntament.

Sant Fruitós, també, s’ha adherit a la campanya de sensibilització que ha impulsat el Consell Comarcal pel 25 de novembre d’enguany. Es tracta d’un semàfor i l’alcaldesa, Àdria Mazcuñan, explica com funciona.

L’associació Sant Fruitós Comerç Actiu tindrà els semàfors a les botigues que, aquest any, posen el focus en les primeres actituds violentes que es produeixen en l’àmbit de la parella.

Lluny dels actes de l’Ajuntament els col·lectius feministes de Sant Fruitós també han organitzat actes.

Els santfruitosencs que vulguin, podran deixar missatges de forma anònima a les bústies amb les experiències masclistes que hagin viscut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here