Sant Fruitós impulsa el desenvolupament dels espais lliures i equipaments a l’avinguda Sant Joan

0
130

Sant Fruitós de Bages impulsa el desenvolupament dels espais lliures i equipaments a l’avinguda Sant Joan. Aquest pla iniciarà amb l’ampliació d’El Bosquet cap al seu extrem sud.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja ha contractat el projecte d’ampliació, que iniciarà les seves obres abans de concloure l’any amb aquesta primera línia d’actuació.

El govern local ha elaborat un document amb la idea de planificar tots els desenvolupament dels espais lliures i diferents equipaments entorn de l’avinguda Sant Joan i que inclou tot l’àmbit sud del municipi.

El pla dissenyat pel consistori abasta des de la zona esportiva fins al Pla del Puig, incloent-hi també la carretera de les Brucardes. En total, suposa una àrea de més de 150.000 metres quadrats, que serviran per coordinar tots els projectes que s’han pensat.

A través d’aquest document, la intenció de l’Ajuntament de Sant Fruitós és planificar i valorar els espais naturals i de lleure per una banda, i per l’altra vincular els equipaments esportius que ja hi són, a banda dels futurs. A més, també es busca relacionar aquests espais amb referents cívics de la zona, com ara el Nexe-Espai de Cultura o el futur espai museu Alfred Figueras, que se situarà a la Casa Figueras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here