Sant Fruitós impulsarà l’esport en edat escolar amb un nou projecte

0
125

Sant Fruitós de Bages promourà l’esport pels joves en edat escolar. L’Ajuntament ja ha preparat un projecte que ha elaborat juntament amb les entitats esportives del poble.

També hi han col·laborat els centres educatius i les associacions de famílies, i està dirigida pels alumnes de primer i segon de primària de Sant Fruitós. Es tracta d’una iniciativa pionera que, segons explica l’Ajuntament, ha nascut amb la idea de transmetre entre aquest grup d’infants els valors de l’esport, el treball dels hàbits saludables i alhora proporcionar una activitat poliesportiva i variada que augmenti les habilitats físiques dels infants.

El projecte contempla l’esport individual i col·lectiu, a més d’altres pràctiques al medi natural. El preu de tot el curs serà d’entre 20€ i 30€, tot i que el consistori ha aclarit que la xifra serà simbòlica.

Les activitats encetaran el proper mes d’octubre i es realitzaran als centres escolars de Sant Fruitós de Bages, sempre fora de l’horari lectiu, tot i que algunes també s’executaran a les instal·lacions esportives del municipi.

A l’escola Pla del Puig, les pràctiques seran els divendres de dos quarts de cinc a dos quarts de sis de la tarda; a la Paidos, els dimarts d’una a dues del migdia i a l’escola Monsenyor Gibert els dijous de dos quarts de dues a dos quarts de tres de la tarda. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here