Sant Fruitós programa tallers per a joves amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus

0
136

Sant Fruitós de Bages ha programat tallers per a infants i joves per fer el pas cap a comunitats més sostenibles en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Del 20 al 28 de novembre se celebra la 13a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany vol promoure accions per canviar els hàbits de consum i de producció actuals i apel·lar a la responsabilitat compartida en la prevenció de residus i el paper de les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

Per tal de promoure aquest canvi, a Sant Fruitós de Bages s’han programat diferents propostes adreçades principalment a infants i joves.

La primera de les accions, recomanada a partir de 14 anys, serà un taller de construcció i decoració de prestatgeries de fusta a partir de palets reutilitzats.

Aquesta proposta es realitzarà al Nexe – Espai de Cultura els dies 20 i 27 de novembre de 4 a 7 de la tarda. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament per telèfon al 93 878 89 83, per whatsapp al 609 00 21 54 o a través de l’Instagram @nexejove, o del correu electrònic  sfb.mediambient@santfruitos.cat.

La segona de les propostes consistirà en un taller de prevenció de residus, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys on s’aprendrà a construir una figura nadalenca a partir de fusta reutilitzada.

Aquesta proposta es realitzarà el dissabte 27 de novembre a la Biblioteca Municipal, en doble sessió, a les 10 del matí i a les 12 del migdia. Les persones interessades a participar-hi també han d’inscriure’s prèviament, fins al 23 de novembre, a la Biblioteca de forma presencial, per telèfon al 93 878 82 05 o per correu electrònic a b.st.fruitos@diba.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here