Sant Fruitós reasfaltarà diversos carrers dels polígons de Sant Isidre i Riu d’Or-Casanova

0
68
Exemple de carrer on es faran obres de reasfalt. - Foto: Aj. de SFB
Exemple de carrer on es faran obres de reasfalt. - Foto: Aj. de SFB

Durant el proper mes de setembre es duran a terme diverses tasques de conservació de la zona de polígons del poble com reasfaltar alguns vials o pintar la pertinent senyalització horitzontal a la calçada. 

Aquests millores es faran en diferents punts que presenten deficiències com són el desgast en el paviment o els flonjalls ocasionats pel deformament de zones de carretera menys compactades. Els carrers on estan previstos els treballs són l’Aneto, la Pica d’Estats, lla cruïlla entre els carrers Ensija i Puigmal i el carrer Pedraforca.

El cost d’aquesta actuació, que està emmarcada en la segona edició del Pla de Modernització de Polígons, és d’un 67.000 euros, dels quals un 70%, uns 47.000 euros, són finançats directament per la Diputació de Barcelona. El mateix Pla també preveu altres actuacions per aquest any 2020 com són l’adequació del clavegueram del polígon de Sant Isidre i la implementació de càmeres de vigilància i control d’accés als polígons de Sant Isidre, Riu d’Or- CasaNova i La Bòbila.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here