Sant Fruitós s’adhereix a una campanya del Consell Comarcal per fomentar l’habitatge

0
134
El consell crearà una borsa d'habitatges per llogar-los a preus assequibles.
El consell crearà una borsa d'habitatges per llogar-los a preus assequibles.

El Consell Comarcal del Bages ha posat en marxa una campanya per incrementar l’oferta de lloguer de pisos. Ho farà gestionant una Borsa d’Habitatges a preus per sota del mercat lliure. L’objectiu és ajudar a sectors de la població amb ingressos baixos a poder trobar un pis amb garanties.

En aquest marc, el Consell li ha posat de nom a la iniciativa “Tens un pis buit? Obre’m” i Sant Fruitós s’hi ha adherit, tot i que també s’hi pot participar a títol individual. Ho explica el conseller d’habitatge del Consell, Enric Forcada.

El conseller d’habitatge del Consell Comarcal, Enric Forcada

Per fer funcionar aquesta iniciativa, el Consell Comarcal vol tenir una borsa de pisos amb lloguers assequibles per poder fomentar l’habitatge. És a dir, que els propietaris amb pisos buits els cedeixin a l’ens perquè els puguin oferir a preus assequibles. El propi Forcada explica que el lloguer estarà per sota del mercat.

Per facilitar la feina, el Consell Comarcal ofereix als propietaris dels pisos la gestió i la tramitació gratuïta del contracte, a més de l’inventari i la selecció dels llogaters. En cas d’impagament, l’ens també portarà la defensa jurídica i la mediació entre les parts. 

Els propietaris interessats poden informar-se de tot plegat a l’oficina d’Habitatge a la Muralla Sant Domènec 24 de Manresa, al telèfon 93 693 03 61 o enviant un correu electrònic a habitatge@ccbages.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here