Sortida al Pirineu francès amb el Grup Posa’t en Marxa

0
230
Llac d'Aumar i Pic de Néouvielle

El Grup Excursionista Posa’t en Marxa de Sant Fruitós, organitza una sortida al Parc Natural de Néouvielle al Pirineu francès pels dies 20 i 21 de juliol de 2019.

La sortida oficial es farà dissabte 20 a les 13 h des del Bosquet. Si algú no disposa de vehicle o l’hi sobren places, l’organització demana que es faci saber per tal d’omplir vehicles. El cost del viatge serà el que digui el conductor del vehicle. El preu orientatiu d’anada i tornada pot ser d’uns 50 €.

També hi ha la possibilitat, qui vulgui, d’anar-hi pel seu compte, això sí, cal ser al refugi a les 18.30 h, ja que entre les 19 i les 20 està previst el sopar. (Horari francès)

Per tal d’arribar al Parc que està a 303 km-3,48 h de Sant Fruitós. Cal anar en direcció a Lleida i agafar la carretera direcció Osca, i un cop a Barbastro desviar-se cap a Ainsa-Bielsa. Un cop a Bielsa cal travessar el túnel i arribar a França. Un cop allà seguir les indicacions, direcció al Lac d’Orédon on està el Chalet-Hôtel d’Orédon, on hi ha l’allotjament. 

Activitats previstes per diumenge

 • Ascensió al Pic de Néouvielle (3.091 m)
  Esmorzar a les 6.00 h, Sortida amb cotxe direcció Lac d’Aubert, on es deixaran els vehicles i començarà l’ascensió. Sortida d’unes 10 hores aproximadament.

  Cal bona forma física. Necessari dur piulet i grampons. Impressionants vistes del Pirineu.

 • Itinerari pels llacs de la reserva natural de Néouvielle: Orédon, les Laquettes, Auvert i Aumar.
  Esmorzar a les 7.00 h. Sortida a les 7.30 h. Sortida d’unes 5 hores aproximadament i d’uns 11,1 km…  
  Cal estar acostumat a caminar. Impressionants vistes dels cims, llacs… és una de les moltes propostes que es poden fer perquè hi ha moltes possibilitats…

Cal apuntar-se de seguida, abans del 3 de juny, que és la data límit per confirmar la quantitat de persones que faran nit al Chalet-Hôtel d’Orédon.
El preu de la mitja pensió és de 46 € i s’haurà de pagar en metàl·lic al mateix refugi.

Equip imprescindible: Sac de dormir o llençol, tovallola, crema solar, aigua, menjar (per les caminades i per diumenge), impermeable, calçat adequat, …

Equip recomanat: Gorra, ulleres de sol, paper higiènic, petit lot, …

Per apuntar-se i qualsevol dubte sobre l’excurssió

 • Rosalia: 938760005
 • David Molero: 669757527, a partir de les 17.00 h
 • Pere Sucarrats: 607386351 
 • David Hernández: per correu a grupposatenmarxa@gmail.com

Trobareu més informació de les activitats, horaris, preus, recomanacions… al bloc del Grup Excursionista Posa’t en Marxa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here