Sortida final de temporada del Grup Excursionista Posa’t en Marxa

0
134
El Catllaràs, mirador del Roc de la Lluna.

El Grup Excursionista Posa’t en Marxa ja prepara la Sortida de Final de Temporada per al diumenge 11 de novembre per l’entorn de Falgars, a la Pobla de Lillet al Berguedà.

La trobada està prevista a les 7.50 h del Bosquet per ser sortir puntualment a les 8.00 h direcció al Santuari de Falgars, allà seran rebuts per un guia. 

Un cop al lloc, es podrà escollir entre dos recorreguts; un d’uns 12 quilòmetres, unes 4 hores caminant, i l’altre de 6 quilòmetres, passant pel Mirador del Roc de la Lluna on es pot contemplar una bonica vista de la zona.

Com sempre hi ha una caminada alternativa als Miradors del voltant del Santuari de Falgars.

Aquesta vegada la trobada és a les 9.50 h al Bosquet per sortir puntualment a les 10 h cap el Santuari de Falgars. Un cop allà es farà una caminada d’unes 2 hores per l’entorn on es troben diferents miradors

Un cop acabades les caminades, cap a les 14.30 h, hi ha previst el Dinar de Germanor a Cal Pajares de Gironella, un pica pica, un primer plat, un segon i postres per 19 €.

Qui vulgui quedar-se a dinar ha de fer la reserva abans del 13 de novembre. 

Per més informació i reserves (pel dinar) es pot trucar a: Rosalia (938760005), Montse/Joan (938735888), Josep (675953494 tardes).

L’organització també aconsella portar calçat i roba adequada per caminar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here