Tornen les sessions estables de cinema 25 anys després

0
122

A Sant Fruitós de Bages, aquest cap de setmana tornaran les sessions de cinema estable després de més de 25 anys. Ho faran amb una pel·lícula de Ramon Térmens. 

Serà aquest diumenge 26 de setembre amb el film català “La dona il·legal”, nominada a dos premis Gaudí, que es passarà al Teatre Casal Cultural. Serà en aquest indret on es passaran pel·lícules l’últim diumenge de cada mes a les 18:30h.

La regidora de Cultura de Sant Fruitós de Bages, Laia Feliu, valora el retorn d’aquestes sessions estables. 

Per aquest retorn del cinema a Sant Fruitós, l’Ajuntament ha adquirit una nova pantalla de 6 x3,5 metres, i un nou projector làser de 7000 lúmens de lluminositat, el qual permetrà als espectadors gaudir de les sessions en qualitat cinematogràfica. A més, també estan previstes obres al bar del Teatre Casal Cultural perquè els espectadors puguin comprar begudes i menjar.

Les últimes sessions de cinema estables que s’havien fet a Sant Fruitós havien estat a La Cooperativa i al Casino, però totes dues van acabar desapareixent durant els anys 90.

Aquest impuls al cinema ha estat possible gràcies a l’adhesió de Sant Fruitós al “Cicle Gaudí”, que busca promoure el cinema català per diferents territoris del país.

A banda de “La dona il·legal” de Ramon Térmens, ja s’han confirmat el segon i tercer film que es passarà al Teatre Casal Cultural. Serà “Les dues nits d’ahir”, que arribarà el 31 d’octubre, i “Donde caben dos”, que es passarà el 28 de novembre.

El preu de les entrades és de 4,5€ per al públic general i de 3 € per tots els titulars del Carnet Jove, menors de 25 anys i majors de 65 anys. Es tickets es poden adquirir a través de l’APP de l’ajuntament i del portal www.santfruitos.cat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here