Llarg aplaudiment de l’Ajuntament als ADFs a l’últim ple del poble

0
371

Tots els membres de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’alcen en un llarg aplaudiment enmig del ple per reconèixer la tasca dels ADF durant els incendis del Bages el passat juliol. L’alcaldessa va llegir dijous un manifest dels ADF i tots els regidors i membres de l’oposició van votar a favor de la Declaració institucional que se’n va fer al respecte. 

Era un document sobre el futur de les ADF on es demana que aquestes agrupacions disposin d’una regulació pròpia i es reconegui la tasca que realitzen arreu del territori. Després de llegir-lo, els membres dels diversos grups municipals van dedicar unes paraules d’agraïment a tres membres dels ADF que eren presencialment a la sala de plens de l’Ajuntament. 

És part de la intervenció de l’alcaldessa del poble, Àdria Mazcuñán. Ara bé, prèviament a tot això, fins i tot un punt emotiu com aquest va portar un punt de polèmica. Des del grup de la oposició, Gent Fent Poble, van denunciar que no es va debatre en junta de portaveus aquest punt. Malgrat tot, i com dèiem a l’inici, aquest punt acabava en un llarg aplaudiment.

Un dels punts que també es va aprovar però amb els vots en contra de l’oposició va ser el que tenia a veure amb la modificació dels pressupostos per afegir diners en nous projectes i d’altres d’habituals en aquesta època. En donava més detalls el regidor d’hisenda David Uró.

La conciliació entre govern i oposició, però, no va durar massa més, amb un ambient molt tens al llarg de les 5 hores que va durar el primer ple després de les vacances d’estiu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí