Atenció els curiosos: Podeu visitar la nova residència El Lledoner fins demà

0
749

Des d’ahir i fins dissabte ja es pot visitar la nova residència de gent gran de Sant Fruitós. Us rebran amb una mica de coca i moscatell i podreu veure l’edifici abans no s’hi instal·lin els avis la setmana que ve. La inauguració oficial serà el 2 de maig.

A partir del 25 d’abril aniran tornant els avis que de moment s’estaven a la residència de Santpedor, de la mateixa empresa L’Onada. La nova residència podrà cobrir 71 places i 30 places al centre de dia.

L’edifici té espais comuns tipus menjador, amb butaques, sofàs i televisió a cada planta i fins i tot una planta té un espai comú amb cuina comunitària per poder fer tallers. Hi ha una habitació per fer àpats amb més intimitat quan vinguin familiars a fer visites, una sala polivalent, una habitació per relaxar-se i treballar els cinc sentits, una perruqueria, una estètica, un gimnàs i una àrea de podologia. També hi ha un pati interior i una terrassa.

Tot l’edifici està decorat amb quadres pintats a la festa de l’arròs i algunes sales reben el nom de persones o festes relacionades amb Sant Fruitós com la sala Festa de l’arròs o la sala Bertrand i Serra.

L’horari de la jornada de portes obertes és els matins de dos-quarts d’onze a dues del migdia i a les tardes de 5 a dos-quarts de 8 del vespre.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí