La nova passarel·la de la C-16c s’inaugura diumenge

0
737

Ja fa uns dos mesos i mig que van començar les obres per col·locar una passarel·la de pas a la carretera de C-16c, a l’altura de Sant Fruitós de Bages. Unes obres que premetrien unir els polígons Riu d’Or-Casa Nova i el polígon Sant Isidre -separats per la carretera-, però també facilitarien el pas de vianants des del nucli del municipi, amb més accessibilitat i seguretat.

Aquestes obres, doncs, culminaran diumenge amb la inauguració oficial de la passarel·la de pas que travessa la carretera de Berga -malgrat que la previsió era que entrés en funcionaent a partir del mes d’abril. D’aquesta forma, l’acte començarà a 1/4 d’1 del migdia, des del Cobert de la Màquina de Batre – Plaça Onze de Setembre. Des d’allà s’iniciarà una marxa fins a la nova passarel·la, amb la col·laboració del grup Posa’t en marxa! El recorregut passarà pel carrer Escoles, seguint pel carrer Balmes i avinguda Dr. Fleming, i finalment per Cal Traper i la zona de La Sagrera fins al Polígon Riu d’Or.

Un cop s’arribi a la passarel·la, la infraestructura s’inaugurarà oficialment -al voltant de la 1 del migdia- i posteriorment s’oferirà un vermut a l’aparcament del supermercat que està ubicat a la zona.

Així, la nova passarel·la permetrà reobrir el pas a l’antic camí que portava cap al Parc de l’Agulla i facilitarà el pas a banda i banda de la carretera, entre els polígons.

Aquesta obra forma part d’un projecte global que es va iniciar el 2009, amb la construcció de la passarel·la de la Rosaleda. El següent pas va ser la construcció de les rotondes de l’altura del Menfis i de l’escola Paidos, que permetien reordenar el transit de la zona. I, finalment, culminaran diumenge amb la construcció de la passarel·la de pas entre els dos polígons. Així finalitzarà un projecte que ha durat 9 anys i que ha suposat una inversió de més de 3 milions d’euros -un de la passarel·la de la Rosaleda, 770.00 de la rotonda de la Menfis, 630.000 de la del Paidos i 630.000 del nou pas.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí