Arriben els Tres Tombs de Sant Fruitós amb canvis al recorregut i noves activitats

0
1051

Fa 8 anys que el Club Hípic Sant Fruitós organitza la Festa dels Tres Tombs del municipi. Des del primer any s’ha anat recuperant l’essència de la festa tal com era abans. Ara, aquest diumenge 20 de maig se celebra una nova edició d’aquesta festa en honor a Sant Antoni Abat i ho fa amb moltes novetats: nou recorregut, més activitats i més animals.

D’una banda, el recorregut s’ha modificat a causa de les obres que hi ha als carrers de Sant Fruitós. Així, la benedicció canvia d’ubicació i es farà al carrer Jacint Verdaguer, davant la Residència d’avis el Lledoner. A més, s’inicia un nou joc: La Gran Cagada de Sant Fruitós.

La jornada matinal festiva compta amb un programa farcit d’activitats. A partir de les 10 del matí els participants es concentraran al pàrquing de l’Avinguda Jaume I per dirigir-se a gaudir d’un esmorzar a la Plaça Alfred Figueras. En aquest mateix espai, els més petits podran gaudir d’una granja escola, i els més grans podran visitar els estands de protectores, i veure una exhibició canina i una desfilada per tal de facilitar l’adopció d’algun gos. A part, durant el matí hi haurà instal·lats foodvans a la mateixa plaça per a tots aquells que vulguin fer un mos.

A ¾ d’11, al mateix espai, hi haurà Actuacions del gimnàs V2O. A les 11, a l’Església Parroquial, es celebrarà la missa solemne en honor a Sant Antoni Abat.

A ¾ de 12 del migdia tindrà lloc el traspàs de la bandera per part de l’abanderat del 2017, Jaime Benítez.

A partir de les 12 del migdia, s’iniciarà la cavalcada popular amb la participació de l’Escola de Música i arts Navarcles-Sant Fruitós, que es dirigirà cap al carrer Jacint Verdaguer, on es procedirà a la benedicció dels animals. A ¼ de 2 del migdia se celebrarà el Joc de Cintes a la plaça Alfred Figueras.

Finalment, a les 3 de la tarda tindrà lloc el dinar de Sant Antoni a les instal·lacions del Club Hípic Sant Fruitós. Per tancar el programa d’actes a les 6 de la tarda tindrà lloc, en aquest mateix espai, una exhibició eqüestre.

Us deixem amb l’entrevista que hem fet a l’Anabel Martin, responsable del centre de Sant Fruitós. Parlem del programa de la festa, de les novetats, i molt més:

No us oblideu de participar al concurs fotogràfic a Instagram: #3tombs18stfri

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí