La Gran Enfangada Solidària torna amb més fang i aigua

0
910

Torna La Gran Enfangada Solidària de Sant Fruitós de Bages, organitzada per l’empresa OrganitzemXtu, el gimnàs V2O Wellnes & Dance i i el grup excursionista Posa’t en Marxa, i en benefici de Càritas. Serà el diumenge 27 de maig, a les 10 del matí des del Cobert de la Màquina de Batre -tot i que s’hi ha de ser a les 9 h.

La segona edició de la cursa d’obstacles més solidària compta amb moltes novetats. A partir de les propostes que van recollir els organitzadors dels participants han millorat i afegit novetats a la segona edició. Si bé l’any anterior se centrava més amb els obstacles, enguany s’ha volgut que “la gent s’enfangui més“. Així, s’espera que s’igualin les xifres de participació de l’any anterior: cobrir les 400 persones.

Una altra novetat és que s’ha volgut simplificar el recorregut. S’ha passat de dos itineraris a un: una única cursa d’obstacles circular de 10 km, aproximadament, apte per a tothom. Només hi ha un requisit: portar roba còmode que es pugui embrutar.

Els tiquets tenen un cost de 8 euros de forma anticipada i 10 euros el mateix dia de la cursa, que es poden adquirir al gimnàs V2O o a través d’aquest enllaç. També trobareu tota la informació al següent enllaç.

Un cop acabada la prova esportiva es durà a terme una petita festa amb animació, música i Food trucks, en la qual es faran diversos sortejos entre els participants.

Escolteu l’entrevista completa amb Òscar Perellón, responsable del gimnàs V2O:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí