Carles Checa aconsegueix dos podis al volant d’un Audi R8

0
1545

Carles Checa, campió del món de Superbikes el 2011 amb Ducati, va viure un cap de setmana tan divertit com gratificant després d’haver estat convidat per Audi Sport a les 24 hores de Nürburgring.

Carles Checa va participar com a pilot convidat en les dues carreres de l’Audi Sport R8 LMS Cup. Competint en la categoria GT4 i als comandaments d’un Audi R8 especialment decorat per a l’ocasió, el pilot espanyol de 45 anys va aconseguir dos segons llocs, demostrant veritables dots al volant i el seu esperit competitiu fins i tot pilotant el potent Audi R8.

Aquesta espectacular i renyida carrera de l’Audi Cup – celebrada com a avantsala de l’esdeveniment de Resistència – va veure Checa participar en les dues mànigues, una divendres i una altra el dissabte. Checa va donar el màxim de si mateix per assolir dos impressionants podis.

Carles Checa també va ser protagonista al circuit de Nürburgring durant la Volta d’Honor que va precedir l’inici de les 24 hores de Resistència (al llarg de l’històric Nordschleife). Als comandaments d’una Panigale V4S, va ser rebut amb una ovació pel públic que esperava el començament del prestigiós esdeveniment.

Font: ClubMoto.eu