Els Benet Games impulsen un concurs de vídeos esportius

0
671

El Festival d’esport, oci i música, Benet Games, dona un pas endavant i incorpora un concurs de vídeos esportius amb càmeres de petit format, el Real Video Stories. Així ho han presentat aquest divendres a les instal·lacions de l’Àeròdrom de Sant Fruitós de Bages.

La idea de fer aquest concurs ja va sorgir abans de la primera edició del festival però és “un repte important” i es va deixar córrer fins ara. Així ho explica l’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés:

Aquest concurs serà obert a tothom i està dividit en cinc categories: aigua, aire, aventura, extrem i familiar. Cal remarcar que serà una activitat paral·lela als Benet Games on aquells que desitgin participar hauran d’enviar una gravació feta amb una mini càmera mentre practiquen algun esport de forma individual o col·lectiva.  Així, els participants hauran d’enviar una gravació feta amb una mini càmera mentre practiquen algun esport de forma individual o col·lectiva, i un jurat tècnic designat per l’organització serà l’encarregat de fer la selecció per dels films premiats.

“Son històries reals que volem captar a nivell internacional i que puguin tenir la seva importància a Sant Fruitós”, ha assegurat el regidor de promoció econòmica, Xavier Racero:

El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i que se celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre a la localitat, pretén esdevenir un punt de referència internacional en el món dels films realitzats amb mini càmeres, esdevenint una cita anual imprescindible per a posar als ulls de tothom les millors gravacions.

En l’acte de presentació, doncs, hi han intervingut l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el regidor de promoció econòmica, Xavier Racero, i el director de l’organització, Albert Balcells. Posteriorment a aquests parlaments, s’ha realitzat un salt amb paracaigudes per donar el tret de sortida de forma oficial al concurs “Real Vídeo Stories”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí